Наполегливі тренування Новгородківських велосипедистів увінчались успіхом (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

На  чемпіонаті України та першості області з велокросу вихованці Новгородківського велоклубу «МЮННТ-Агро» боролися за призові місця та довели, що недарма вони наполегливо тренувались. Так, Василь Ільків виборов 3 місце в груповій гонці серед юніорів. А разом із Євгеном Шевельовим посіли 2 місце в командно-естафетній гонці, лише 10 секунд відділило їх від першого місця та виконання нормативів майстра спорту.

Наталія Красильникова посіла 4 місце в груповій гонці серед жінок та 3 місце — в естафетній гонці. Серед молодших юнаків 2 місце в командній гонці посів Сергій Деморенко та виконав норматив кандидата в майстри спорту. Проявивши волю до перемоги, попри відсутність досвіду, Дмитро та Євген Курдупови та Артур Красильников зайняли 6 місце в командній гонці.

Змагальний сезон закінчився. Вихованці  велоклубу Вікторія Алексєєва, Василь Ільків, Ірина Семенова, Наталія Красильникова — кандидати в команду збірної України.  Четверо чоловік виконали норматив кандидата  в майстри спорту. Після невеликої перерви велосипедисти  готуватимуться  до нового змагального сезону, повідомляє кореспондент Першої електронної.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар