В Іванівці Новоукраїнського району невдовзі запрацює повноцінний дитсадок (ВІДЕО)

Відкриття другої групи в дошкільному навчальному закладі села Іванівки Новоукраїнського району відбудеться найближчим часом.

Про це під час урочистостей з нагоди Дня знань повідомила сільський голова Тамара Дорошенко.

Вона зауважила, що торік, під час відвідин села, народний депутат Станіслав Березкін дізнався про проблему влаштування дозвілля малюків і погодився надати допомогу. Нині, завдяки його втручанню, в дошкільному закладі мають змогу перебувати близько п’ятдесяти дошкільнят, що майже повністю задовольняє потреби населеного пункту.

Директор навчально-виховного комплексу, до якого входить садок, Ольга Усач під час урочистої лінійки нагадала, що підтримка народного обранця виявилася і в ремонті приміщення, і в закупівлі меблів для школи. Найсвіжіший приклад – на придбання меблів для другої групи дошкільнят він виділив близько п’ятдесяти тисяч гривень.

За її словами, якби не відкрилася друга група, малюкам довелося б сидіти вдома разом з батьками. Відповідно, ті не мали б змоги працювати й заробляти гроші. А проблема сільського безробіття наразі надто гостра.

Крім того, участь в урочистостях взяли представники благодійного фонду Станіслава Березкіна «Добротвір». Кожному першокласнику вони вручили подарунок: повний набір, необхідний школяру — зошити, ручки, олівці лінійки тощо.

Керівник фонду Ірина Павлова повідомила, що нинішня акція не є одиничною. Впродовж чотирьох років народний депутат активно підтримує навчальні заклади районів, які входять до його виборчого округу. Протягом цього часу кожний першокласник отримує від нього аналогічний подарунковий набір.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар