Чергові звання та відзнаки з нагоди Дня захисника України (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З нагоди відзначення встановленого Президентом держави Дня захисника України працівники пожежно-рятувальної служби Кіровоградщини отримали чергові звання та відзнаки.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання покладених завдань, за вагомий особистий внесок у зміцнення служби цивільного захисту начальник Управління ДСНС в області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Федорчак кращим працівникам служби порятунку Кіровоградщини вручив Почесні грамоти, грамоти та подяки Держслужби з надзвичайних ситуацій, Кіровоградської обласної державної адміністрації та обласної ради, обласного Управління ДСНС та медалі «За вагомий внесок у розвиток служби цивільного захисту області».

Серед нагороджених – і ветерани та пенсіонери служби, чий досвід та напрацювання й сьогодні незмінно служать справі безпеки та захисту населення і території регіону від різних надзвичайних ситуацій.

Крім того, окремих працівників служби порятунку архієрейськими грамотами відзначила православна церква, повідомляє Першій електронній прес-служба управління ДСНС у Кіровоградській області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар