Замаху на екс-голову Кіровоградської РДА Маліцького не було? (ОНОВЛЕНО)

Працівники міліції спростовують інформацію щодо вибуху в гаражному приміщенні жителя міста Кіровограда Андрія Маліцького.

Про це Першій електронній повідомили у прес-службі СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

24 червня цього року близько 8.30 по лінії «102» до Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області звернувся місцевий житель з повідомленням про те, що, на його думку, належне йому гаражне приміщення намагалися підірвати. На місце пригоди негайно виїхала слідчо-оперативна група та спеціаліст-вибухотехнік НДЕКЦ при УМВС в області.

Інформація про факт вибуху, за словами правоохоронців,  не знайшла свого підтвердження. У результаті огляду місця події було виявлено відігнутим металевий лист покрівлі. На легковому автомобілі, який знаходився в гаражі, пошкоджень не виявлено, ознаки вибуху чи кіптяви так само відсутні. За даним фактом проводиться перевірка.

Натомість сам потерпілий – екс-голова Кіровоградської РДА Андрій Маліцький  – в розмові з журналістом Першої електронної стверджував, що в його гаражі зірвався вибуховий пристрій. За його словами, правоохоронці у своїх висновках є не об’єктивними, адже звук вибуху вночі чули сусіди Маліцького, від цього спрацювали сигналізації в сусідських автівках, а від вибухової хвилі велосипед, який стояв у гаражі, підлетів у повітря і приземлився на даху автомобіля.

На думку Маліцького, даний випадок не випадковість, а завчасно сплановані дії, вчинені з метою залякування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар