«Танцювальну столицю» відновлено (ФОТО)

Днями з’явилась інформація про те, що знак при в’їзді до міста по Олександрійському шосе «Кіровоград – Танцювальна столиця» зруйнували невідомі. Сьогодні, 24 червня, майже 40 кіровоградських “майдансерів” відновили пошкоджений знак.  

Як повідомила Першій електронній художній керівник зразкового хореографічного ансамблю «АнютА» Анна Ніжнікова, побачивши інформацію в Інтернеті, ображені майдансери об’єдналися для того, щоб відновити один із символів Кіровограда.

«Щоб встановити стелу в такому вигляді, якою вона була раніше, потрібні немалі кошти. Тут ми згадали про банер, який лишився після тріумф-шоу», – розповідає Анні Ніжнікова.

Також вона запевняє: якщо і цей знак буде знищено, то на його місці з’явиться новий. Адже банерів у них багато, і “майдансери” будуть відновлювати напис власними силами, поки на це не звертають увагу компетентні органи і влада.

Не обійшлось закріплення банера танцювальної столиці без  «нашої пісні», як її називають “майдансери”. Але згодом пісню «Ла-ла-ла-ла-ла» замінили на девізи Майдансу. Серед яких «Кировоград!  Победа наша, потому что с нами Саша». Хоча Саші Лещенка під час відновлення стели не було в рядах майдансерів. Як повідомила Анна Ніжнікова, він зараз знаходиться не в Кіровограді.

Автомобілі сигналили в знак підтримки майдансерів, на що ті реагувати між собою так: «Дякую, звісно. Але краще зупиняйтесь та допомагайте: роботи вистачить на всіх».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар