Нечисть захопила центральну площу Кіровограда (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вчора ввечері, 31 жовтня, на площі Героїв Майдану кіровоградська молодь організувала флеш-моб жахастиків, присвячений Хелловіну. Організаторами виступили редактори пабліку ВК «Підслухано в Кіровограді» – повідомляє кореспондент Першої електронної газети.

Більше сотні кіровоградців взяли участь у хелловінському флеш-мобі. Також до нього долучилися представники зомбі-парада, що проходив у тайм-клубі «Берлога».

«Спільнота «Підслухано в Кіровограді» вирішила організувати для кіровоградців веселе свято на Хелловін. Ми об’єднатися з партнерами і розіграли квитки на різноманітні заходи у Кіровограді (квитки учасники флеш-мобу отримували за найяскравіші та найоригінальніші грим та костюми), – розповідає редактор спільноти «Підслухано в Кіровограді» Аліна Свистунова. – Незважаючи на той хаос, що був вчора на площі, ми залишили місце проведення флеш-мобу чистим. Знаєте, людям потрібні позитивні емоції. Адже поприходили навіть батьки з дітками, всі отримили купу емоцій. Нікого навіть холод не злякав».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар