Андрій Бацула про перехід в “Олександрію”, найкращий період у кар’єрі та невдалі переговори з “Карпатами”

Першим новобранцем ФК “Олександрія” в літнє міжсезоння став Андрій Бацула. Минулим клубом Бацули була кропивницька “Зірка”, за яку він виступав з літа 2014 року. У минулому сезоні УПЛ на рахунку захисника 26 матчів і 3 голи.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на офіційний сайт ФК “Олександрія”.

Після підписання контракту, екс-гравець “Зірки” Андрій Бацула поділився зі Sport Arena подробицями прощання з кропивницькою командою і переходу в “Олександрію”.

Раніше багато хто очікував побачити Бацулу в “Карпатах”, але в підсумку певні фактори схилили футболіста до переходу в Олександрію.

«Вже можна точно сказати, що я є гравцем “Олександрії”. Контракт укладено на два роки, – каже Бацула. – Якби не головний тренер Володимир Шаран, то щодо свого майбутнього я, можливо, прийняв би якесь інше рішення. Але, поговоривши з ним, у мене зникли будь-які сумніви, я отримав абсолютну впевненість у тому, що мені треба переходити саме в цю команду.

Чи зіграли свою роль єврокубки? Не можу сказати, що це був вирішальний фактор. Ні. Важливіше для мене було ставлення до мене тренера, знайомство з колективом і та атмосфера, яка в ньому панує. Відсотків на 90 я всю команду знаю, тому впевнений, що мені в ній не доведеться адаптуватися».

Укладання контракту Бацули з “Олександрією” стало в чимось несподіваним. У кінці травня йшли розмови, що гравець близький до переходу у львівські “Карпати”. Однак справа до підписання контракту, як бачимо, так і не дійшла.

«Карпати? Я не можу розповісти вам всі подробиці переговорів з львів’янами, так як сам не до кінця зрозумів, що саме сталося. Переговори з Карпатами спочатку якось затягнулися, а потім у мене відбулася розмова з Шараном, який остаточно вплинув на мій вибір. Тим більше, ви самі можете бачити, що з майбутнім Карпат повна неясність. Дай Бог, щоб у львів’ян було все добре.

Але зараз команда залишилася без головного тренера, і хто очолить колектив – невідомо. У ситуації, що склалася мені треба було б переходити в команду до невідомого мені тренеру. Конкуренції я не боюся і ніколи не боявся. Однак завжди краще при переході в нову команду бути знайомим з тренером і розуміти, що він хоче від тебе на полі, наскільки сильно розраховує та інше».

До того, що трапилося розставання з “Зіркою” захисник поставився спокійно. І це незважаючи на те, що в команді з Кропивницького він провів три не найгірших роки в своїй кар’єрі.

«Можу сказати сміливо, що три роки в Зірці – це поки найкращий період у моїй кар’єрі. Я дуже вдячний клубу і партнерам по команді. Заключний матч сезону я провів в фан-секторі, де попрощався з уболівальниками. З президентом клубу і головним тренером ми розлучилися добре – потиснули руки і побажали один одному удачі. Розмови зі мною про продовження контракту були, але існували певні нюанси, які перешкодили укладанню нової угоди».

Нагадаємо, Андрій Бацула відомий за виступами за “Ворсклу”, “Кремень” і “Зірку”, де грав з літа 2014-го.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар