MIX Models у Кіровограді влаштувала новорічне шоу (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями марафон новорічних свят відкрила модельна агенція MIX Models. У колі найближчих друзів відсвяткували наближення 12 дзвонів та показали, чого вони навчились у школі моделей за 4 місяці.

“У новорічному шоу беруть участь близько 80 моделей. Звісно, це не всі, адже студентів ми відпустили на сесію. Навчання – це передусім”, – розповіла Першій електронній директор модельної агенції MIX Models Олена Рудковська.

Окрім найкращих номерів, які вже були показані на інших конкурсах, моделі на чолі з викладачами підготували ряд нових композицій. Ці номери ламають канони традиційних дефіле, адже складаються із хореографічних зв’язок та мають загальний сюжет.

“Ми просто хочемо подарувати свято для гостей та батьків: нехай вони бачать, які у них талановиті дітки”, – каже Олена Рудковська.

Окрім того, старша група моделей агенції MIX Models презентувала колекцію Руслана Хвастова. Своєю діяльністю Руслан відомий далеко за межами України. Окрім того, він співпрацює із зірками шоу-бізу. Зокрема, готував костюми для  двох кліпів Океану Ельзи на пісні: “Рандеву” та “Не стріляй”. Дизайнер Руслан Хвастов подарував кіровоградській школі моделей одну зі своїх колекцій на знак дружби та співпраці. Дизайнер є частим гостем у Кіровограді – він очолює журі конкурсів, які організовує Олена Рудковська зі своєю командою.

Читайте також: Всеукраїнський конкурс дизайнерів у Кіровограді: відвертий арт-павук, агресивна класика та білоруські ворони (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Більше фото тут

Фото Ольги Ткаченко

Поширити:

Залишити коментар:

коментар