Гурт “Без Обмежень” дасть безкоштовний концерт на Кіровоградщині

У суботу, 15 серпня, у Долинській відбудеться безкоштовний концерт українського рок-гурту “БЕZ ОБМЕЖЕНЬ”.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова Долинської РДА Євгеній Звіздовський, повідомляє Перша електронна газета.

Концерт розпочнеться о 20:00 на території місцевого стадіону “Колос”.

a3136615b73bfcbec111ed9b71fa7b96.jpg


Нагадаємо, на початку серпня 2019 року БЕZ ОБМЕЖЕНЬ порадували меломанів новим кліпом до пісні «Мільярди», яка стала титульним треком одноіменної студійної платівки. Свіже мінімалістичне відео сповнено символізмом, що підкреслює основний меседж самої композиції. Автор ідеї кліпу — Ганна Танчинець-Стефанська. «Нас наповнюють просто таки мільярди різних емоцій і хотілося би, щоб ці емоції ми не тримали у собі, щоб показували їх тим людям, про кого і для кого вони насправді», — поділився ідеєю кліпу «Мільярди» лідер «Без Обмежень» Сергiй Танчинець, автор музики і слів. Режисером відео виступив Влад Разіховський, для якого це вже третя спільна робота зі згаданим гуртом. «Історія буде зрозуміла не одразу, а тільки по фінальним кадрам глядач зрозуміє, що ми прагнули донести», — коментує режисер.

25 серпня відбулася прем’єра нового альбому «Мільярди» на Співочому Полі у Києві. На підтримку альбому гурт вже оголосив масштабний тур Україною та за її межами, який налічуватиме понад 120 міст. Столичний концерт пройде на найбільшій арені України — НСК «Олімпійський» в особливу дату — 24 серпня 2020 року.

Майже одночасно з прем’єрою свого нового міні-альбому «Мільярди», учасники гурту «Без Обмежень» презентували відео до одного з його треків під назвою «Колискова», що став офіційним саундтреком кінострічки «Заборонений». Власне, у відео можна побачити епізоди саме цього фільму, у якому йдеться про останні роки життя та діяльності відомого українського поета і дисидента Василя Стуса. Також у кліпі продемонстровано фотокартки реальних прототипів героїв цієї історії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар