Мешканець Маловисківщини зберігав вдома макову соломку

У мешканця Маловисківського району правоохоронці вилучили макову соломку. Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Сектору комунікації ГУ Національної поліції області.

Працівники 4-го управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України спільно з працівниками Маловисківського відділу поліції викрили у злочинній діяльності 38-річного жителя району.

10 лютого правоохоронці провели санкціонований обшук за місцем проживання громадянина. У результаті виявили та вилучили особливо небезпечний наркотичний засіб – макову соломку, яку, зі слів чоловіка, він вирощував та зберігав для власного вживання.

Вилучене направлено на проведення експертизи.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років позбавлення волі.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095-189-43-50 або на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua. Конфіденційність гарантується.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар