Воїн з Кіровоградщини повернувся з-за кордону аби захищати Україну

121 бригада тероборони Кіровоградщини

Володимир, з позивним «Мотюль», проходить службу в одному з батальйонів 121 бригади тероборони.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією 121 бригади тероборони Кіровоградщини.

«Про початок повномасштабного вторгнення дізнався через інтернет, на той час я працював за кордоном і відразу вирішив повертатися. В Україні живуть люди, які дорогі мені, тому захистити їх – це мій обов’язок» – розплвідає Володимир.

Впорядкувавши питання на роботі чоловік повернувся додому і відразу пішов в центр комплектування, оскільки він мав військову освіту та досвід служби йому запропонували очолити підрозділ чоловіків, які прийшли добровольцями та військових навичок не мали.

Володимир каже, що йому і побратимам пощастило, тому, що у них був час тренуватися та готуватися до виїзду на бойові позиції.

«Український народ проявив себе як нація, всі об’єдналися заради спільної мети – перемоги. А щодо росіян, то вони посіяли зло, яке тільки збільшується та найближчим часом повернеться до них же самих» – говорить чоловік.

Наразі, Володимир, разом і своїм підрозділом, боронить країну на південному напрямку. Вони вміло нищать ворога та звільняють території України від окупантів.

«Зараз мені найбільше хочеться вигнати російську нечисть з рідної землі. Хочу спокійно спати та бути впевненим, що мої рідні в безпеці. Після перемоги я декілька днів відпочину вдома, а тоді відправлюся в круїз на лайнері, путівка, до речі вже оплачена» – мрійливо розповідає «Мотюль»
Пишаємось нашими захисниками та чекаємо з перемогою!

7

8

9

Нагадаємо, пережив пекло, але не збирається відступати. Історія морпіха, пораненого на Донеччині

Читайте також: вижив єдиний з екіпажу: історія захисника Чернігова родом з Кіровоградщини

Поширити:

Залишити коментар:

коментар