4 українських бренди рюкзаків

Рюкзаки молодих українських брендів зуміли поєднати в собі останні фешн-тенденції, практичність та етнічні мотиви. Вибрати, дійсно, є з чого! Представляємо до вашої уваги 4 популярних вітчизняних бренди, що створюють корисні аксесуари для сучасних людей.

Harvest

6de76fda459b03dbc2466d6e61fbf02b.jpg

Перший рюкзак цього бренду побачив світ у 2015 році. Основна відмінність — орієнтація на молоду аудиторію, тому дизайн у наплічників цікавий і сучасний. У каталозі можна зустріти моделі для жінок та чоловіків, для подорожей та повсякденного застосування в умовах міста. Мінімальна гарантія на продукцію складає 6 місяців. Ціни починаються від 700 грн.

Babak

Компанія почала створювати наплічники ще у 1995 році. Особливість — вироби винятково з натуральної шкіри, тому мінімальна ціна рюкзака складає близько 2 тис. гривень. Проте вартість цілком прийнятна, адже це моделі ручної роботи, над якими працює ціла сім’я майстрів шкіряної справи.

Terra Incognita

Якщо ви плануєте похід чи експедицію, придивіться до виробів марки Terra Incognita. Фірма випускає функціональні рюкзаки в спортивному стилі як для одноденних поїздок, так і для вилазок на 5-7 днів. Невеликі спортивні моделі на 12-18 літрів підійдуть для походу на природу, а варіанти до 100 літрів — для екстремальних експедицій. Ціни — від 552 грн.

Bagllet

Майстер виготовляє вручну лаконічні наплічники, не перевантажені зайвими декоративними елементами. Найбільш популярними є моделі у вінтажному стилі. На всі вироби діє гарантія 3 місяці. Кожний товар виготовляється з натуральної шкіри, іноді — з ефектом старіння. Ціни стартують від 1450 грн.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар