У Кропивницькому вимагають розривати договори з безвідповідальними перевізниками

Члени громадської ради при виконкомі міськради Кропивницького вимагають розривати договори із тими перевізниками, які постійно порушують умови договорів.

Про це представники громадської ради Олександр Тарасов та Леонід Лузан заявили під час спільної наради з перевізниками, які обслуговують пасажирські маршрути міста, повідомляє кореспондент Першої електронної.

На думку Олександра Тарасова, настав той час, коли потрібно карати за грубі та постійні порушення.

Зокрема, за його словами, містяни не можуть дістатися у вечірній час у віддалені мікрорайони міста. Адже на багатьох маршрутах після 18.00 вже немає автобусів.

Крім того члени громадської ради проводили перевірки технічного стану машин, яка виявила безліч порушень. За словами Леоніда Лузана, маршрутки у місті іржаві, у салоні надзвичайно брудно.

Окремою темою також є перевезення пільговиків. Представники громадської ради констатували факт, що водії маршруток постійно хамлять пенсіонерам та АТОвцям.

У відповідь на ці заяви Олександра Тарасова та Леоніда Лузана керівники підприємств перевізників не змогли нічого відповісти.

Нагадаємо, нові великогабаритні автобуси МАЗ продовжують надходити у Кропивницький. Станом на сьогодні, 2 жовтня, на території КП “Електротранс” перебуває 16 машин, ще 2 очікують протягом дня.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар