На Кіровоградщині найбільше землі для учасників АТО зарезервували в Олександрійському районі

Головне управління Держгеокадастру у Кіровоградській області за погодженням з органами місцевого самоврядування Кіровоградської області оновили перелік земельних ділянок, що можуть бути надані учасникам АТО. На сьогодні в регіоні для військовослужбовців зарезервовано майже 3 тис. гектарів землі.

На офіційному сайті Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області оприлюднено інформацію з конкретним переліком зарезервованих земельних ділянок для передачі у власність учасникам антитерористичної операції на території Кіровоградської області.

Так, всього по області для учасників АТО зарезервовано майже 3 тис.га. Із яких по угіддях: ріллі – понад 1,6 тис. га; пасовищ – понад 1 тис. га; сіножаті – 0,04 тис. га, багаторічних насаджень – 0,259 тис. га, господарських дворів – 0,05 тис.га.

Найбільшу кількість земель зарезервували в Олександрійському (понад 1042 га), Новоархангельському (понад 288 га), Долинському (майже 217 га),  Новомиргородському та Онуфріївському (198; 197 га – відповідно) районах.

Альбоми-атласи місць розташування зарезервованих земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності по районах області можна переглянути на офіційному сайті Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області у ресурсі «Інформація для учасників АТО».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар