На Кіровоградщині поїзд ледь не зійшов з рейок через пошкодження колії зловмисниками

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Гайворонській дистанції колії машиніст поїзда вчасно побачив відсутність фрагмента рейки і зупинився. Зловмисники намагалися пошкодити колію, але, побачивши потяг, втекли з місця події.

Про це Першій електронній повідомили в прес-службі Одеської залізниці.

“На Одеській залізниці попереджено аварію вантажного поїзда і дезорганізацію руху поїздів, що ледь не сталися через втручання сторонніх осіб. За інформацією апарату безпеки руху поїздів і автотранспорту Одеської залізниці, першого листопада 2016 року о 08:17 на перегоні Нікель-Побузький – Болеславчик Гайворонської дистанції колії (межа Кіровоградської та Миколаївської  областей) машиніст тепловоза під час руху при швидкості 55 км/год виявив відсутність фрагмента рейки, про що негайно повідомив поїзного диспетчера дільниці. Виявилося, що невідомі особи, застосовуючи газополум’яний інструмент, вирізали головку рейки, що під впливом тепловоза призвело до повного зламу рейки довжиною близько 250 мм. Побачивши тепловоз, який наближався, зловмисники кинули на місці злочину вирізаний фрагмент рейки та втекли”,- повідомили в прес-службі.

Такі дії зловмисників могли призвести до сходження поїзда з непередбаченими наслідками. Залізничники оперативно вжили всіх заходів для заміни рейки та проінформували відповідні силові структури для вжиття заходів з пошуку зловмисників і забезпечення безпеки руху поїздів на залізниці.

IMAG0165 IMAG0160

Поширити:

Залишити коментар:

коментар