В області з’явилося представництво незалежної профспілки «Трудова солідарність»

Представництво незалежної профспілки «Трудова солідарність» відкрилося в Кіровограді днями.

Про це Першій електронній повідомили в цій профспілці.

Голова профспілки «Трудова солідарність» Віталій Махинько зазначив, що профспілка віднедавна має свій осередок у Кіровограді і знає проблематику нашого міста й області. «Трудова солідарність» готова боротись не тільки за вирішення трудових конфліктів. Загально-соціальні, транспортні, земельні та екологічні питання – також в її компетенції. Лідер профспілки вважає, що, самоорганізувавшись, громада зможе захистити свої права.

«Ми відкрили в Кіровограді своє представництво. До цього я прагнув останні два роки, Моє дитинство минуло на Кіровоградщині, тому її проблеми мені відомі… Ми брали участь у більш ніж семи тисячах трудових конфліктів і в більшості випадків виграли. Ми завжди готові «воювати» за членів нашої профспілки до перемоги. За роки своєї діяльності нам доводилося і блокувати офіси підприємств, і перекривати залізничний міст у Києві. Ми не даємо путівок у будинки відпочинку, подарунків до Нового року, не працюємо із соціальними фондами, але готові «горло перегризти» за кожного члена нашої профспілки», – розповів Віталій Махинько.

За п’ять років існування незалежна профспілка «Трудова солідарність» взяла участь у вирішенні більш ніж тисячі трудових конфліктів і практично всі виграла. На сьогодні її членами є 3000 людей, які працюють у приватних та на державних підприємствах у сферах будівництва, торгівлі, виробництва, ЖКГ, освіти, послуг, у сільському господарстві, а також навчаються у вищих навчальних закладах і одночасно працюють. «Трудова солідарність» – єдина профспілка в Україні, яка захищає працівників, не оформлених на роботу офіційно. Вона має свої представництва в Київській, Черкаській, Запорізькій, Рівненській, Кіровоградській, Житомирській і Тернопільській областях.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар