На Кіровоградщині збудували найменше житла

Згідно з прогнозними показниками, в цьому році в Україні передбачено ввести в експлуатацію 11 млн. кв. метрів загальної площі житла. 

Про це сказав Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник, повідомляє УНН.

Геннадій Темник зазначив, що регіони повинні виконати в повному обсязі зобов’язання, взяті на себе щодо введення в експлуатацію житла у 2013 році. За словами Міністра, прогнозним показником на 2013 рік передбачено ввести в експлуатацію 11 млн. кв. метрів загальної площі житла.

Він навів дані Державної архітектурно-будівельної інспекції України, за якими, станом на 18 грудня, прийнято в експлуатацію 10 млн. 303 тис. кв. метрів житла.

“Найбільші обсяги прийнятого житла зафіксовано в Києві – 1358 тис. кв. метрів, Київської області – 1317, АР Крим – 938 та Одеській області – 676 тис. кв. метрів житла. Найменші – у Кіровоградській – 86 тис. кв. метрів, Черкаській – 105, Миколаївській – 110 і Житомирській – 132 тис. кв. метрів”, – констатував міністр.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар