Студентка КДПУ переклала Бюхнера й стала призером

Студентка факультету іноземних мов КДПУ імені Винниченка Ірина Кобилінська стала призером Всеукраїнського студентського конкурсу перекладу «Художнє слово в світовій культурі».

Про це йдеться в повідомленні на сайті КДПУ.

Приємна новина надійшла від організаційного комітету Всеукраїнського студентського конкурсу перекладу «Художнє слово в світовій культурі», що його не вперше проводить кафедра теорії та практики перекладу германських і романських мов філологічного факультету Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля.

ІІІ місце в номінації «Переклад німецького прозового тексту українському мовою» цього року здобула студентка факультету іноземних мов напряму підготовки Філологія (Переклад) Ірина Кобилінська.

Її інтерпретація фрагменту оповідання німецького письменника та драматурга Ґеорґа Бюхнера (1813 – 1837) «Ленц» (Lenz, 1835) привабила до себе увагу шанованого журі, до складу якого ввійшли кращі філологи провідного луганського вишу, і матеріалізувалася у формі грамоти для переможниці, а також цілком реальної перспективи побачити своє творіння надрукованим на сторінках збірки, до якої ввійдуть усі твори лауреатів чудового конкурсу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар