Нардеп пропонує розширити територіальні межі Кіровограда

Сьогодні, 22 вересня, депутати Кіровоградської міської ради зібралися на останню для 6-го скликання сесію – №52. На початку засідання, депутат Верховної Ради Олександр Горбунов запропонував депутатам Кіровоградської міської ради розширити територіальні межі Кіровограда.

“Десятки учасників АТО звертаються до мене з проханням посприяти у вирішенні земельного питання. У Кіровограді немає єдиної стратегії щодо виділення землі воїнам АТО. Я розумію, що у нас дуже багато військових, які претендують на земельні ділянки, і ви не маєте можливості забезпечити їм усім реалізацію цього права.  Нещодавно депутати ВРУ дозволили місту Суми розширити свої територіальні межі. Пропоную і депутатам Кіровоградської міськради прийняти таке ж рішення, щоб забезпечити землею воїнів АТО. А я в свою чергу зроблю все, щоб його розглянули і затвердили депутати Верховної Ради”,- зазначив Горбунов.

Нагадаємо, сьогодні, 22 вересня, на засіданні сесії зареєструвалося   62 депутати, 14 відсутніх. На порядку денному перейменування вулиць, внесення змін до програми соціально-правового захисту дітей, програми розвитку ЖКГ, програми будівництва і реконструкції, а також десятки невирішених земельних питань, організація та проведення громадського опитування щодо перейменування міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар