Очільник Кіровоградщини тимчасово змінить професію

У п’ятницю, 24 квітня, з 16.00 до 20.00 кіровоградці зануряться в атмосферу свята – на центральній площі міста буде проходити спортивно-масова акція «Всесвітній день здоров’я» у Кіровограді.

«Всесвітній день здоров’я» у Кіровограді частина Всеукраїнського проекту, організованого  Президентом Фонду волонтерів України Тимофієм Нагорним, який створений з метою популяризації здорового способу життя та волонтерської діяльності. До проведення акції у Кіровограді долучилися чиновники, волонтери, небайдужа молодь.

На учасників «Всесвітнього дня здоров’я» у Кіровограді очікує цікава культурно-розважальна програма, патріотичні флеш-моби, благодійний ярмарок кіровоградських майстринь, колективна зарядка, стрітворкаут, скейтери та ролери. Гроші, зароблені на ярмарку, підуть на купівлю реанімаційного обладнання для кіровоградської дитячої обласної лікарні та на потреби військових АТО.

«Ми розраховуємо на масштабну акцію – орієнтовно захід має відвідати близько 2000 осіб. Кіровоградців очікує безліч сюрпризів, – інтригує Ірина Глобенко. – Голова Кіровоградської ОДА на власному прикладі покаже, що спорт – це модно і проведе зарядку».

До проведення «Всесвітнього дня здоров’я» у Кіровограді запрошуються усі бажаючі. За більш детальною інформацією звертайтеся до координатора акції у Кіровограді Іриною Коцюбенко: (099) 532-52-32.

Нагадаємо, у день святкування «Дня здоров’я»  у Кіровограді відбудеться траурна хода в пам’ять жертв геноциду вірменської нації 1915 року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар