Волонтерсько-мистецький десант з Кіровоградщини висадився в зоні АТО (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Вокально-інструментальні колективи з Компаніївського району і міста Кіровограда влаштували концерт для мешканців містечка Рубіжне Луганської області.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної газети, для того, щоб реалізувати поїздку творчих колективів в зону АТО, свої зусилля об’єднали чотири волонтерські організації Компаніївщини, благодійний фонд Станіслава Березкіна «Добротвір» і футбольний клуб «Зірка».

Мешканці Рубіжного, які відвідали міський палац культури, а це були школярі і педагоги, шалено аплодували після кожного виступу солістів і творчих колективів з Кіровоградщини, й навіть вигукували патріотичні гасла.

Після концерту волонтери передали представникам місцевого Червоного Хреста великодні паски від «Добротвору». Їх роздадуть родинам вимушених переселенців, людям похилого віку і хворим на туберкульоз.

Тим часом гості з Кіровоградщини вже збиралися в дорогу до міста Сєвєродонецька, де на зустріч з ними чекали воїни АТО. Але перед самим виїздом  волонтерів повідомили, що візит доведеться скасувати.  Нагадаємо, вчора навколо міста лунали вибухи – терористи обстрілювали навколишні позиції українських військ. Тож кіровоградці попрощалися з гостинним Рубіжним і вирушили додому.

Читайте також: “Волонтери з Кіровоградщини з самого ранку пригощають воїнів АТО великодніми пасочками

Поширити:

Залишити коментар:

коментар