Кіровоградців запрошують створити Великдень для героїв (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

8 квітня з 14:00 до 18:00 на площі Героїв Майдану відбудеться акція «Великдень для героїв».

Напередодні Великодня кіровоградські студенти запрошують жителів міста прийти на центральну площу Кіровограда, щоб разом розмалювати дерев’яні писанки. Окрім того, можна буде написати лист солдату або ж виготовити святкову листівку. Всі створені речі будуть передані волонтерами у зону АТО.

До акції можуть приєднатись усі бажаючі. Особливими гостями до святкової підготовки, на думку організаторів, мають стати маленькі кіровоградці. Саме дітки пишуть найщиріші листи, яких так чекають наші герої у зоні АТО. Розмальовувати писанки учасникам акції допоможуть студенти мистецького факультету КДПУ ім. В. Винниченка.

Метою заходу є створення свята для героїв, які оберігають наш спокій на Сході України. Ми передамо їм шматочок кіровоградського домашнього Великодня.

Організатори акції: Студентські ради КНТУ та КДПУ ім. В. Винниченка, Управління молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації, ГВО «Надійний тил»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар