Чернівецькі «Весняні ластівки-2015» (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Вихованці академії ФК «Зірка» 2002 року народження тренера Дмитра Кононченка взяли участь у всеукраїнському турнірі «Весняні ластівки-2015», що проходив у Чернівцях.

Змагання зібрали достатньо сильний склад учасників, де серед 12 команд, 9 виступають у вищій дитячо-юнацькій футбольній лізі України нинішнього сезону. Всі вони розпочинали виступи у трьох групах.

Першу гру у своїй групі кіровоградці проводили з господарями. Однолітків із «Буковини» наші юні футболісти перемогли з рахунком 2:0. У складі «Зірки» забивали Андрій Степовський і Володимир Панас.

Другий матч гравці «Зірки» проводили з Івано-Франківським «Прикарпаттям», але не зуміли досягти бажаного результату поступившись з мінімальним рахунком 0:1. В заключній грі групового етапу, де суперниками кіровоградців були футболісти МДЮСШ з Дніпропетровська, команди сильнішого не виявили, розписавши нульову нічию.

Претендувати на призовий подіум вихованці Дмитра Кононченка вже не могли, тож їм лишалося у стикових іграх боротися за місця з 5 по 8.

Перемога над однолітками з ФК «Львів» з рахунком 2:0 (двічі відзначився Богдан Гора) дала можливість «Зірці» поборотися за 5-6 місця. Ця зустріч проходила 29 березня в останній день змагань, а суперниками наших футболістів були вихованці СДЮСШОР м. Ужгорода. Обидві команди виявилися гідними одна одної, що засвідчив рахунок основного часу (0:0), тож доля п’ятого місця вирішувалася у серії післяматчевих пенальті. Тут прихильність фортуни була на боці наших суперників. Гравці «Зірки» 2002 р.н. серію 11-метрових завершили з рахунком 2:4 і посіли шосте підсумкове місце.

Переможцем турніру стала чернігівська «Десна», яка у фіналі лише в серії післяматчевих пенальті перемогла «Прикарпаття» – 5:4. Третє місце вибороли футболісти «БРВ WIK» з Новоград-Волинського.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар