З Олександрійщини на фронт відправлено чергову партію військової техніки (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Жителі Михайлівської сільської ради, що на Олександрійщині, відправили на фронт чергову партію відремонтованої військової техніки. А це, зокрема, автомобіль ЗІЛ для бійців 79-ї аеромобільної бригади, ГАЗ-66 та УАЗ-69 для 34-го батальйону територіальної оборони Кіровоградщини. 

Пошкоджену техніку з передової, як розповідає михайлівський підприємець Олег Ільченко, одержали через Олександрійський волонтерський центр. Крім його родини до ремонтних робіт активно долучилися фермер Віктор Бетлей, Валентин Чабаненко, Олександр Крусір, робітник 5-го відділку ТОВ «УкрАгроКом» Євген Семенюк, Олександр Котелюх, Віктор Ковбаса, Юрій Темний та багато інших.

Також михайлівці змонтували для фронту три печі – буржуйки, передали солдатам продукти харчування. Останній раз машину з харчами відправили в район Дебальцевого для 40-го Криворізького батальйону. Трансапортували продукти через олександрійського волонтера Володимира Гориславця, який власним автомобілем розвозив їх по блокпостах.

Окрім того, жителі Михайлівки і сусідньої Пахарівки двічі збирали на своїх територіях доброчинні внески для бійців, на які потім закупляли усе найнеобхідніше для солдатського побуту.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар