У Відні на кінопоказі фільму про Євромайдан збиратимуть кошти для українських військових

Автори фільму “Все у вогні” надають копію фільму волонтерам для благодійного показу у Відні, кошти від показу підуть на закупівлю радіостанцій українським бійцям.

Як повідомив Першій електронній австрійський волонтер з кіровоградським корінням Євген Ложкин, завдяки публікації на нашому сайті інформації про збір коштів австрійськими волонтерами для закупівлі радіостанцій для кіровоградського 3-го полку спеціального призначення, у столиці Австрії Відні відбудеться показ українського фільму про події Революції Гідності.

Таку ініціативу проявили колеги Євгена, австрійські волонтери, які звернулися до авторів фільму “Все у вогні” з проханням надати для благодійного показу 27 лютого у Відні кінострічку про Євромайдан. Автори фільму, прочитавши про збір коштів на рації на Першій електронній, підтримали цю ініціативу. Усі кошти від демонстрації цього фільму підуть на забезпечення українських військових  якісним радіозв`язком.

Cвітова прем’єра All Things Ablaze відбулася на  фестивалі DOK Leipzig 2014 29 жовтня, в міжнародній конкурсній програмі “Молоде кіно”».

Документальний фільм був знятий українськими режисерами і операторами Олександром Течинським, Олексієм Солодуновим і Дмитром Стойковим. Продюсер Юлія Сердюкова.

Як повідомляв Євген Ложкін, станом на 16 лютого і було зібрано  3043 євро і 2500 гривень. За ці гроші було закуплено 4 комплекти сучасних цифрових портативних радіостацій Motorola. В комплект входять: радіостанція, антена, два акумулятора, зарядний пристрій та гарнітура. Зараз всі радіостанціі знаходяться в Києві і ближчим часом вирушать в АТО.

Усі охочі також можуть долучитись до допомоги в придбанні радіостанцій військовим за наступними реквізитами:

Yevhen Lozhkin
AT15 43000 31089166008
Verwendungszweck: Radio ATO

Трейлер фільму All Things Ablaze (“Все у вогні”) можна переглянути тут:

ALL THINGS ABLAZE [official trailer] from Honest Fish on Vimeo.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар