В Олександрії міліції допомагають “дружинники”

Олександрійські міліціонери спільно з громадськістю посилено охороняють спокій містян.

Допомогу у забезпеченні правопорядку працівникам міліції надають представники громадських формувань з охорони громадського порядку «Ягуар-2006», «Славутич» та «Олександрійська міська варта правопорядку», повідомили Першій електронній у  Олександрійському МВ УМВС України в Кіровоградській області.

Вирушаючи на чергування, разом з міліціонерами активісти проходять інструктаж, отримують спеціальні орієнтування та перелік осіб, які перебувають на профілактичних обліках.

Загалом на вулицях Олександрії збільшено не тільки кількість патрульних нарядів, а й залучено до них значно більше членів громадських формувань.

– Така співпраця дає змогу профілактувати вуличну злочинність, тим самим уберегти олександрійців від злочинних посягань, – зазначив начальник Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області Сергій Дьяченко. – Разом ми забезпечуємо громадський порядок, аби не допустити погіршення ситуації в регіоні.

Правоохоронці нагадують – про підозрілих осіб, залишені без нагляду предмети чи речі, повідомляйте до найближчого відділення міліції за номером «102» або за «телефоном довіри» УМВС: (0522) 24-15-60 (цілодобово).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар