Світловодськ провів в останню путь загиблого воїна

Сьогодні у Світловодську відбулася церемонія прощання зі старшим лейтенантом ЗС України, 31-річним Андрієм Ільїним, який загинув в ніч 23 січня під час артилерійського обстрілу з боку російсько-терористичних військ блокпосту №7 в околицях Горлівки (Донецька обл.).

Відразу після бою забрати тіло загиблого бійця не було можливим – територія даного блокпосту контролювалася терористами. Потім знадобився час для проведення ДНК-експертизи у Дніпропетровську, куди було доправлено останки. Сьогодні ж у Світловодську відбулася траурна церемонія. Сьогоднішній день оголошено днем жалоби у місті.

Труна з тілом загиблого героя була встановлена для прощання у фойє міського Палацу культури. Там же протоієрей Свято-Покровського собору відслужив панахиду.

Потім процесія вирушила до центральної міської площі, де пройшов мітинг-реквієм зі словами жалоби від представників міської та районної адміністрацій, голови Кіровоградської облради Олександра Чорноіваненка, а також  від заступника командира батальйону, у якому служив Андрій Ільїн. Поховали героя на Ревівському кладовищі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар