Телефонні хулігани “захопили” та “мінували” кіровоградські школи

Сьогодні до управління ДСНС та міліції надійшли два телефонні виклики із заявами про надзвичайні сітуації у кіровоградських школах. Невідомі дзвінком до міліції стверджували, що ЗОСШ №33 було захоплено. До “рятувальників” надійшов дзвінок про стрілянину у школі №14.

Як повідомили Першій електронній в обласному управлінні МВС в Кіровоградській області, дитячий голос спочатку повідомив про стрілянину у спеціалізованій загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів № 14, пізніше, ймовірно з того ж номеру, був повторний дзвінок про замінування, в результаті чого була проведена евакуація. Криміналісти, рятувальники та правоохоронці провели огляд приміщення школи, жодних підозрілих осіб чи предметів знайдено не було.

Директор 14-ї школи  Олександр Саржевський повідомив, що жодних дзвінків саме до школи не надходило, йшов нормальний навчальний процес без жодних ексцесів чи надзвичайних ситуацій.

У 33-й школі також побували правоохоронці і експерти-криміналісти, за словами заступник директора з виховної роботи Наталії Кушнірової також жодних підозрілих осіб і предметів знайдено не було, навчальний процес не переривався.

В управлінні ДСНС Першій електронній розповіли, що кількість дзвінків від телефонних хуліганів останнім часом не збільшилась, не зважаючи на надзвичайні події в країні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар