Кіровоградські УДАРівці хочуть поставити свого мера, тільки не знають – кого

9 грудня відбулася прес-конференція місцевого осередку УДАРу, на якій кіровоградцям розповіли останні партійні новини і представили нового керівника політичної сили в області. Новим очільником кіровоградського обласного УДАРу (в.о.голови обласної організації партії) став молодий бізнесмен, директор ПП «ОЛІКС» Дмитро Вінницький.

Дмитро Вінницький – син депутата обласної ради, обраного по одномандатному мажоритарному виборчому округу № 36 від Кіровоградської обласної організації Партії регіонів, Василя Вінницького. За словами Дмитра Вінницького, він є членом партії УДАР вже півроку. Зміна обласного голови партії, за словами УДАРівців,  пов’язана з тим, що попередній очільник кіровоградського УДАРу Анатолій Ревенко більше не є членом партії.

– Анатолій Ревенко прийняв рішення балотуватися на виборах до Верховної Ради за списками «Блоку Петра Порошенка» і написав заяву на вихід з партії, – проінформував громадськість Дмитро Хох, перший заступник обласного голови УДАРу. Головою кіровоградського міського осередку ПП «УДАР Віталія Кличка» лишається Лариса Онул.

Також Костянтин Поляков, голова обласного виконкому партії, повідомив, що кіровоградський УДАР планує брати участь у майбутніх виборах міського голови. Правда, поки що з кандидатурою не визначились.

– Кандидатів на пост мера від партії УДАР буде обирати громада, – зазначив Поляков. – Механізми громадського висування кандидатів зараз лише розробляються.

Нагадаємо, кіровоградський УДАР – це та політична сила, яка вже рік активно виступає проти транспортної реформи. Ще влітку УДАРівці були яро протестували проти підняття тарифів на проїзд у громадському транспорті від 2,5 до 3.00 грн. І саме ПП «ОЛІКС», яке очолював і очолює новообраний тимчасовий голова кіровоградських УДАРівців, Дмитро Вінницький, був одним з перших, хто підняв ціни на проїзд у своїх “маршрутках” (1-ц, № 3 ,15, 21,27, 44, 45, 108) і ініціює подальше підвищення вартості проїзду.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар