У Новій Празі вшанували пам’ять героя АТО Максима Озерова (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У селищі Нова Прага Олександрійського району на фасаді Новопразького навчально-виховного комплексу в знак пам’яті Героя АТО Максима Озерова відкрито меморіальну дошку.

26-річний воїн загинув 27 вересня на блокпосту в селі Малоорлівка Донецької області. В останню путь Максима Озерова провели 30 вересня.

Ушанувати пам’ять героя-земляка на мітинг-реквієм цього дня прийшли представники районної та селищної влади, батьки, колишні вчителі воїна та учні школи, в якій він раніше навчався.

Для батьків військовослужбовця відкриття меморіальної дошки в ім’я світлої пам’яті сина, то справді важлива подія, адже вона нагадуватиме підростаючому поколінню про ціну миру і про те, що новітніх героїв не можна забувати.

Односельці ж кажуть, що для них подвиг Максима назавжди залишатиметься свідчення великої любові до України, зразком військової доблесті та самопожертви. Люди переконані в тому, що такий приклад мужності, відваги й героїзму буде взірцем служіння і виховання для майбутніх захисників Вітчизни та нинішніх школярів.

Пам’ять воїна АТО присутні на заході вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар