У Добровеличківському районі затримали 23-річного вбивцю-рецидивіста

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

23-річний житель Добровеличківського району, який відсидів майже 6 років за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого, але був умовно-достроково звільнений, знову підозрюється у вбивстві. 

Про це Першій електронній повідомили в СЗГ УМВС України в Кіровоградській області.

Підозрюваний, звільнившись з місць позбавлення волі, повернувся в рідне село, де проживає його матір зі співмешканцем.

Під час застілля між чоловіками виникла сварка, під час якої молодик ударив господаря в обличчя, а потім почав бити його палицею. Після учасники конфлікту лягли спати, а через кілька годин з’ясувалося, що потерпілий не подає ознак життя.

Звістка про смерть чоловіка дійшла до голови сільської ради, яка й зателефонувала до райвідділу міліції. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили тіло місцевого жителя з численними тілесними ушкодженнями.

«Підозрюваний з будинку втік, але працівники міліції затримали його на території села, – розповів перший заступник начальника Добровеличківського РВ УМВС в області Олег Соколець. – Зловмисника заарештовано».

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від семи до 15 років. Слідство триває.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар