Олександрійський голова ДВК від КПУ «кинув» комісію

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Володимир Субботін — голова дільничної комісії 104 виборчого округу звільнився з посади за власним бажанням, а відповідне рішення затвердила окружна виборча комісія. 

Про це кореспонденту Першої електронної повідомив голова комісії Михайло Рудяга.

Мотиви свого рішення В. Субботін не оприлюднив, проте окружна комісія задовольнила його заяву. Функції голови комісії буде виконувати його заступник В. Тищенко.

За словами членів дільничної комісії, їх керівник не належним чином організовував роботу комісії, крім того має пристрасть до поганих звичок. Коментар у самого В. Субботіна отримати не вдалось, оскільки його мобільний телефон не відповідає, як і робочий.

В. Субботін був обраний головою комісії за поданням кандидата Петра Симоненка, є депутатом міської ради від Комуністичної партії, виконує обов’язки директора комунального підприємства “Олександрійська міська друкарня”. Крім нього жоден з членів комісій від Комуністичної партії не залишили свої посади в комісіях.

Як відомо, раніше ЗМІ повідомляли про те, що зі складу комісій масово виходять представники Комуністичної партії України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар