У Кіровограді представники Порошенка розповіли, як це – жити «по-новому»

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді відбулася прес-конференція Костянтина Яриніча – керівника обласного штабу кандидата в Президенти України Петра Порошенка. 

Як повідомив кореспондент Першої електронної, основним своїм завданням штабісти вважають проведення виборів Президента в один тур. За словами Яриніча, якщо українці визначаться з кандидатурою в президенти за один тур, це дозволить якнайшвидше дати відсіч зовнішній агресії, адже час, витрачений на організацію і проведення другого туру перегонів, може бути фатальним для України.

«Усі вже встигли пересвідчитися, що в Україні сформовано нове суспільство, яке знає, як жити по-новому. Цей меседж по-різному розуміють різні люди, але поняття «по-новому» включає в себе кілька складових. По-перше – жити вільно (Майдан уже підтвердив це прагнення). По-друге – жити чесно, і почати треба з політиків, які повинні бути чесними перед народом. По-третє, жити безбідно. Перший етап безбідного життя українців пов’язаний зі вступом нашої держави до ЄС. По-четверте – жити безпечно», – сказав Яриніч.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар