“Шістка” спростовує інформацію про бунт в колонії

Кіровоградська виправна колонія облуправління ДПтС України (№ 6) спростувала інформацію, розповсюджену у Фейсбуці, про те, що у виправній колонії бунт.

Прес-служба УДПтС України в Кіровоградській області повідомляє, що “ВК №6 працює в штатному режимі, виконується розпорядок дня. Чергові зміни заступають на службу згідно з графіком.
Із засудженими, які знаходяться на профілактичному обліку проводиться індивідуально-роз’яснювальна робота. Під час прийому засуджених з особистих питань керівництвом Управління вживаються відповідні заходи.

Інформація про напади на співробітників установи, забирання ключів та спецзасобів, виламування дверей є неправдивою та недостовірною.

02.06.2016 року установу відвідали представники Секретаріату Уповноваженого Верховної ради України з прав людини Галина Килимова, Костянтин Запорожцев, Віктор Жученя, які здійснили обхід території виправної колонії, прийом засуджених з особистих питань та підтвердили стабільну оперативну обстановку в Кіровоградській випраній колонії №6.

Оперативна обстановка в усіх установах Кіровоградської області контрольована та стабільна.”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар