В.о. міського голови вимагає прямого ефіру за участю керівництва обласного телебачення?

У своєму блозі заступник керівника КОДТРК Андрій Богданович стверджував, що Іван Марковський відмовлявся від участі в ефірах телеканалу “Кіровоград”: “Ех, Іване Івановичу, Іване Івановичу, шкода, що Павло Топчій три рази відмовився прийти, та і Ви не великий поціновувач прямих ефірів.  Самі не захотіли ходити”. Сам Іван Марковський з цим твердженням не згодний.

Учора під час чергового розгляду справи було оголошено перерву до 19 вересня судовому засіданню, на якому розглядається позов Кіровоградської обласної державної телерадіокомпанії до секретаря міської ради Івана Марковського.

Керівництво телеканалу “Кіровоград” вимагає від секретаря міськради Івана Марковського спростувати висловлені ним в інтерв’ю інтернет-виданню «Правдоруб» начебто неправдиві свідчення про те, що на генерального директора телеканалу Вадима Мурованого чиниться тиск та судження про те, що КОДТРК 23 чи 24 квітня три години за державний кошт “піарила” одного з кандидатів у президенти. Суд знову переніс засідання, цього разу на 19 вересня. Коментуючи це, заступник керівника КОДТРК Андрій Богданович заявив: Іван Марковський відмовляється від дискусії у прямому ефірі.

Перша електронна попросила прокоментувати відмову, за словами Андрія Богдановича,  від участі у прямих ефірах самого Івана Марковського: “Я не просто не відмовляюсь від прямих ефірів за участю Вадима Мурованого з Андрієм Богдановичем, якщо і він захоче приєднатись до дискусії. Я наполягаю на таких ефірах, так можете і записати”.

Можливо, конфлікт буде вичерпано поза судом у телевізійній студії?

Поширити:

Залишити коментар:

коментар