Кіровоградська “Зірка” поповнилася новими гравцями (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Склад кіровоградської “Зірки” поповнився чотирма новими гравцями. Сьогодні, 22 березня, футболісти отримали свою жовто-червону форму із рук головного тренера Сергія Лавриненка та президента ФК “Зірка” Максима Березкіна.

Заступник директора ФК “Зірка” Андрій Перевозник під час прес-конференції розповів, що цього року, як ніколи, діє точкове посилення: “Немає такого, що 10 гравців пішло, 10 – прийшло. Команда підбирається по крихтах. Тим не менш ми сподіваємось, що нові футболісти, які прийшли, складуть гідну конкуренцію тим, які грали минулого року”.

Зокрема, двоє гравців залишили команду якраз перед весняним продовженням футбольного сезону, а на їхні місця прийшло двоє нових.

“Роман Бочак зараз буде виступати за ФК “Енергія” (Нова Каховка) та Денис Сидельнік – ФК “Нікополь-НПГУ”. Із Денисом не було розірвано контракт. Він гратиме за Нікополь на умовах орендного договору найближчих півроку – для набуття ігрового досвіду”, – зазначив Андрій Перевозник.

“Академія ФК “Зірка” не просто так існує. Молодих випускників, які по тих чи інших причинах не можуть сьогодні потрапити до першої команди і отримувати тут достатню ігрову практику, ми намагаємось гідно працевлаштувати. Або ж, якщо ми вважаємо гравця перспективним, як у випадку з Сидельником, то ми, не розриваючи контракту, намагаємось віддати його до іншого клубу на умовах оренди, щоб молодий гравець набирався досвіду, а не просто просиджував на лавці запасних”, – додав президент ФК “Зірка” Максим Березкін.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар