Кіровоградські більярдисти виграли все у Дніпропетровську

На минулому тижні відбувся відкритий чемпіонат Дніпропетровської області з більярду серед юніорів. На змагання запросили й вихованців кіровоградської школи більярду, підопічних Олександра Сінякевича. Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на SportРепортер.

Учасники були поділені на три вікові категорії: старші юнаки до 18 років, молодші юнаки до 14 років та дівчата.

Отож, за результатами турніру кіровоградські більярдисти вибороли повний комплект медалей. Переможцями та призерами відкритого чемпіонату Дніпропетровської області стали виключно кіровоградці. У старшій віковій групі перше місце посів Андрій Тихий, другим став Михайло Петля. Серед молодших юнаків найкраще виступив та переміг усіх суперників Нікіта Гоменюк. Срібло – в активі Євгена Галушки, а бронзу приміряв Єгор Кузьмін.

Наші дівчата, також між собою, розіграли комплект медалей. Так, переможницею турніру стала Вікторія Непоменко, друге місце – за Єлизаветою Загородньою, а Олександра Міщенко стала третьою.

Тренер наших більярдистів Олександр Сінякевич розповів, що дніпропетровська школа більярду є однією з найкращих в Україні. Але, незважаючи на це, кіровоградці виступили просто блискуче.

Цими вихідними розпочався І етап кубку Кіровограда з більярду у новому клубі «Фартовий». Утім, через те, що раптово вимкнули світло, турнір завершився на стадії півфіналів. Ці ігри перенесли на 7 лютого (початок об 11:00). Півфінальні пари виглядають таким чином: Денисов – Мирончук, Тихий – Петля.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар