На інтерактивну мапу нанесуть всі спортивні заклади Кропивницького

Сьогодні, 27 вересня, у Кропивницькому презентували соціальний проект «Спортивна мапа міста». На інтерактивну карту хочуть нанести інформацію про всі спортивні заклади, якими зможуть користуватися містяни.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної.

Ініціаторами проекту стали спортивний журналіст Євген Савранський, а також керівник обласного відділення Національного олімпійського комітету України Олександр Кузьмін. Вони розповіли, що хочуть створити карту, аби кропивничани знали, куди можуть піти самі чи записати на відвідування спортивних занять своїх дітей.

Основною задачею було показати установи, які зараз знаходяться “у тіні”, не мають своєї реклами і знаходяться не у центрі міста.

Проект хочуть реалізовувати за допомогою Google Maps. Туди організатори планують нанести всю наявну інформацію про види спорту і заклади міста, у яких ними можна займатися. Наступним кроком стане створення банеру, який розмістять у соціальних мережах та на інтернет-ресурсах міста.

“Друковані ЗМІ ми не охоплюємо, адже більшість людей читає цю інформацію в інтернеті. Туди може зайти та прочитати і дитина. Ми хочемо розповісти про кожен спортивний клуб, який є у нашому місті, щоб кожен знайшов те, що йому подобається”,- розповів співорганізатор проекту Олександр Кузьмін.

До бази даних внесуть інформацію, яку організатори збиратимуть за допомогою волонтерів. Також спортивні установи можуть надіслати свої дані на електронну адресу Євгену Савранському – zeniusua@gmail.com

“Протягом місяця ми збиратимемо інформацію, а у листопаді наноситимемо її на карту. В кінці листопада вже плануємо презентувати готовий продукт”,- розповідає Євген Савранський.

Організатори впевнені, що цей проект підвищить рівень здоров’я населення. Також це сприятиме відбору талановитих містян, які розвиватимуть спортивний бренд міста та завойовуватимуть медалі на різноманітних першостях та змаганнях.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар