Стартувала кіровоградська версія “Ліги сміху” (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 6 листопада, у Кіровограді стартував новий сезон шкільної ліги КВН.

На відбірковий тур до Кіровограда з’їхалися 13 команд із усієї області, щоб поборотись за кубки найкращих за новими правилами.

“Цього року ми поєднуємо стиль КВН та “Ліги сміху”. Конкурси будуть традиційно з КВНу, а структура проведення взята з “Ліги сміху”, – розповіла ведуча Ірина Погребняк.

Кожен член журі обирає собі по 2 команди, які він куруватиме до кінця сезону. А якщо пощастить, то і вийде зі своєю командою на сцену фінального етапу шоу.

Після нагородження минулорічних переможців, команди почали презентувати свої мініатюри на вільну тему.

Відкрила сезон команда “Хутор” Петрівської загальноосвітньої школи. Минулого року запальні школярі вибороли перший кубок  і цього року приїхали за ще одним. Семирічна Ярослава Хижняк приїхала на Лігу вже втретє. Дівчинка каже, що виступати зовсім не страшно.

15-річний капітан команди “Давайте без давайте” Тетяна Чирка вже вчетверте бере участь у КВН. Цього року з Новоархангельська приїхав оновлений склад. Тогочасна команда “Кашпіровського” займала треті-четверті місця. Зараз, із новими силами, школярі приїхали за перемогою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар