На книжковий фестиваль у Черкаси приїде ілюстратор «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-Ги»

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© Блог Yakaboo.ua - Yakaboo

У рамках Черкаського книжкового фестивалю до міста приїде відомий український художник-ілюстратор видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-Ги» Владислав Єрко.

Про це Першій електронній повідомили в оргкомітеті фестивалю.

За допомогою театрального режисера і продюсера Сергія Проскурні буде організований благодійний аукціон, на якому продаватимуться картини відомого українського художника-ілюстратора.

21 робота Владислава Єрка прикрашатиме стіни Черкаської обласної філармонії протягом трьох днів фестивалю — 20-22 квітня, коли кожен охочий придбати картини матиме можливість визначитися. А сам аукціон пройде у неділю, 22 квітня.

Виручені кошти підуть на подарунки дітям загиблих АТОвців Черкащини.

Нагадаємо, 20-22 квітня у Черкасах відбудеться масштабна подія – книжковий фестиваль, який організатори проводять вдруге. Замість традиційних презентацій книг, організатори готують мистецькі перформанси. Організатори планують зібрати учасників із різних регіонів України.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар