Тамбовський Вовк у Кропивницькому про товариша Мішу та чому французи “їдять все, що на землі лежить”

Днями в обласній філармонії Кропивницького виступив один із авторів студії “Квартал 95” Валерій Жидков зі своєю програмою “Про все”. Тамбовський Вовк жартував про місто, свою службу в армії, а також висунув власну теорію про те, чому французи “їдять все, що на землі лежить”.

Свій виступ він почав із жарту про назву нашого міста. Говорив, що коли минулого року приїжджав сюди і вітався з кропивничанами, то люди не до кінця розуміли, хто це. А зараз уже все добре – звикли.

Ще Тамбовський Вовк вирішив трішки поглузувати над французами, які “їдять все, що на землі лежить” (жаб, равликів тощо – ред.), а тому висунув власну теорію, чому європейці прибирають за собаками на вулицях:

“Це тому, щоб французи з підлоги не піднімали та не їли”, – жартує комік.

Згадав також про свою службу в армії з одним персонажем на ім’я Міша. Міша міг плутати, де право і ліво, не по-людському марширувати, загубити протигаз навіть тоді, коли стояв на одному місці та охороняв лижі.

“Отож, якщо ви служили в армії, або служите зараз, то такий кадр вам точно знайомий. Про таких і кажуть: “Гусак свині не перешкода”.

По закінченню виступу, Валерій Жидков подякував глядачам за теплий прийом і зізнався, що концерт для нього пролетів непомітно.

“Окрім глядачів, зазвичай міста не встигаю розрізняти, – розповів Першій електронній Тамбовський Вовк. –  У минулому році дуже сподобалося, як мене у вашому місті зустрів саме глядач. Цього разу сталося так само. А те, що я не пам’ятаю нічого іншого – значить організатори гарно спрацювали і якісь інші питання не кидалися в очі”.

Читайте також: “НеАнгели” приїхали у Кропивницький в рамках туру імені себе

Валерія Мучлер для Першої електронної

Поширити:

Залишити коментар:

коментар