Кіровоградці кидали дротики в Януковича та Єлисаветград (ФОТО)

????????????????????????????????????

Сьогодні, 5 жовтня, кіровоградські активісти презентували новий громадський рух «Антиреванш», який створений з метою не допустити колишніх представників «Партії Регіонів» до влади. Також активісти вимагають від місцевих управлінців відмінити громадське опитування за 600 тис. грн та прибрати з переліку варіантів для перейменування Кіровограда імперську назву – Єлисаветград.  

«Ми повинні завадити спробам реваншу екс-регіоналів у політиці», – прокоментував мету створення громадського руху Дмитро Сінченко.

Після презентації громадської ініціативи активісти підписали відкритий лист-звернення до кіровоградських демократичних сил з проханням «відхреститися від підтримки одіозних екс-регіоналів та прокремлівської назви міста, або визнати себе одним з них».

Відкритий лист-звернення підписали Василь Ращупко – кандидат на посаду міського голови Кіровограда від політсили «Укроп», Андрій Максюта – теж кандидат на посаду міського голови, самовисуванець, Сергій Михальонок кандидат на посаду міського голови Кіровограда від політсили «Громадський рух «Народний контроль», представник «Самопомочі» Віталій Пінчук та «Правого сектору» – Євген Мищенко.

Після підписання звернення активісти «Антиреваншу» влаштували перфоманс – взяли дротики в руки і «розстріляли» макет-опудало екс-президента Віктора Януковича.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар