На Кіровоградщині прибрали рештки цегельного заводу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Уже кілька десятків років минуло з тих пір, коли Новоукраїнський цегельний завод припинив випуск продукції. З роками приміщення, виробничі потужності були розгромлені «підприємливими» громадянами, а бетонний каркас височів над річкою, як пам’ятник минулій епосі, перетворюючись у величезний смітник. До того ж чималу небезпеку для життя і здоров’я становили рештки цегельних стін, для  добувачів металу та будівельних матеріалів.

Пише офіційний сайт Новоукраїнської міськради.

За ліквідацію сміттєзвалища та небезпечних руїн спільно взялись Новоукраїнський міський голова Олександр Корінний, депутат обласної ради, керівник СТОВ «Степ-Агро» Володимир Арсірій, депутат міської ради Ігор Ревенко.

За кілька днів сміттєзвалище було повністю ліквідоване та прибрано рештки цегельної кладки із каркасу будови.

Чимало клопоту завдали бетонні конструкції колишнього цегельного заводу, але, піддавшись наполегливості організаторів «великого прибирання», не встояли і вони.

На сьогодні роба щодо вичищення майданчика майже завершена. Тепер, колись зарісший пустир, перетворений на велетенське звалище із розбитою спорудою – як символом минулої епохи, канули у минуле, а розчищений майданчик стане основою  для корисних проектів, що прослужать нашій громаді.

Як зазначив міський голова Олександр Корінний: «Спільна праця людей, які є патріотами рідного міста, здатна здолати будь-які перешкоди і за кілька днів зробити із закинутого пустиря ідеально чисту ділянку»

Також Олександр Олександрович висловив вдячність депутату обласної ради, керівнику СТОВ «Степ-Агро», депутату міської ради Ігорю Ревенку та прцівникам їх підприємств за те, що черговий раз підтвердили не словами, а справами свою відданість рідному місту, не показовий, а істинний патріотизм.

Залишається надіятись, що і мешканці навколишніх будинків  проявлять свою громадську свідомість і не лише самі не будуть засмічувати територію, а й не допустять інших складувати відходи на щойно вичищеному майданчику.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар