Кропивницькі чиновники ще на 1,5 місяці перенесли взяття “шахтарської” лікарні на баланс міста

“Шахтарська” лікарня («Спеціалізована медико-санітарна частина № 19 Міністерства охорони здоров’я України»)  має до кінця вересня перейти на баланс бюджету міськради Кропивницького. Хоча кропивницькі  чиновники “обіцяли” взяти її на баланс ще до 14 серпня.

14 липня виконком міськради Кропивницького прийняв рішення про створення комісії з питань приймання-передачі”шахтарської лікарні на баланс міста Кропивницького.

Згідно цього рішення, комісія на чолі із заступником міського голови Олександром Мосіним та начальником управління ОЗ міськради Оксаною Макарук, мала у місячний термін здійснити приймання-передачу цілісного майнового комплексу державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина № 19 Міністерства охорони здоров’я України» та надати акт приймання – передачі на затвердження виконавчому комітету Кіровоградської міської ради.

Але цього не сталося. Натомість сьогодні, 13 вересня, виконком міськради Кропивницького вніс зміни до даного проекту рішення, у яких говориться:

“Комісії розпочати роботу з 1 вересня 2016 року, у місячний термін скласти та надати акт приймання – передачі цілісного майнового комплексу державного закладу «Спеціалізована медико-санітарна частина № 19 Міністерства охорони здоров’я України» на затвердження виконавчому комітету Кіровоградської міської ради».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар