Як у Кропивницькому вберегтись від вуличних грабежів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Патрульна поліція Кропивницького радить, як уберегтися від вуличних грабежів.

Від початку місяця інспектори патрульної поліції постійно проводять профілактичну роботу щодо запобігання порушення громадянами публічної безпеки і порядку на вулицях міста. Наразі в Кропивницькому збільшилася кількість піших патрулів. Це дає змогу оперативніше реагувати на виклики громадян.

Найпоширенішими правопорушеннями є крадіжки – 414 випадків, дрібне хуліганство – 48 випадків, та дрібне викрадення чужого майна – 59 випадків.

У літній період, одним із найпоширеніших видів злочинів є вуличні грабежі. Патрульна поліція пропонує декілька порад, які допоможуть Вам уберегтися від пограбування:
1. Повертаючись додому у вечірній час, йдіть по освітлених і багатолюдних вулицях.
2. Не носіть дорогих прикрас, влітку краще їх зняти.
3. Сумку безпечніше носити на ремінці, через плече, притискаючи її до тіла.
4. Не несіть у руках дорогий мобільний телефон – це може спровокувати грабіжника.

Найчастіше жертвами пограбувань стають підлітки, жінки та особи у нетверезому стані. Забирають переважно сумки, гаманці, а також мобільні телефони та зривають прикраси із дорогоцінних металів.

Якщо ви стали жертвою вуличного пограбування, обов’язково зверніть увагу на прикмети злочинця і невідкладно телефонуйте на номер 102. Адже значна частина вуличних пограбувань розкривається саме по гарячих слідах.

Будьте пильними, дбайте про власну безпеку.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар