На Кіровоградщині злодій поцупив з подвір’я новенький велобайк

Працівники поліції встановили особу зловмисника, який викрав велосипед вартістю близько 12 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Кіровоградській області.

41-річний житель Новоукраїнського району здійснив крадіжку велосипеда «Mersedes-Bens» із подвір’я багатоквартирного будинку в центрі міста.

До відділу поліції звернувся 36-річний потерпілий із заявою про викрадення транспортного засобу, який він залишив без нагляду біля під’їзду.

«Оперативники встановили причетність до скоєння злочину неодноразово раніше судимого жителя району. Чоловік ввечері перебував у місті та, проходячи через двір багатоквартирного будинку, помітив велосипед. Забрав його собі та в іншій частині районного центру продав незнайомцю, завдавши потерпілому збитків на суму близько 12 тисяч гривень», – розповів т.в.о. начальника Новоукраїнського відділу поліції Костянтин Левченко.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Підозрюваному загрожує штраф, громадські чи виправні роботи, арешт на строк до шести місяців, або до 3 років позбавлення волі.

У даний час викрадене вилучено та повернуто власнику.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар