У Кіровограді створять презентаційний іміджевий фотоальбом “Поема про місто”

У Кіровограді почали створювати іміджевий фотоальбом, надати фото для якого мають змогу всі бажаючі. Проект “Поема про місто” реалізує видавництво ТОВ “Імекс ЛТД”, спільно з міською радою.

“Ми розпочинаємо новий проект “Поема про місто”. Це буде презентаційний іміджевий альбом про наше місто. Запрошуємо до співпраці всіх фотохудожників, всіх, хто за допомогою фотооб’єктиву спілкується з нашим містом. Для цього фотоальбому буде цікавим все – школи, вузи, діти, весілля, екскурсії, пам’ятники, архітектура. Але на фото мають обов’язково бути присутні люди, адже місто наше не мертве, кіровоградці живуть, працють, відпочивають, харчуються в кафе… Тому, ми повинні показати себе всім оточуючим, і собі, в першу чергу”, – розповіла директорка ТОВ “Імекс ЛТД” Тамара Самиляк.

За її словами, проект планують завершити, а відтак, і видати фотоальбом, до дня міста. Для того, аби залучити до створення альбому найбільшу кількість людей “Імекс” оголошує конкурс фоторобіт, який триватиме до 15 липня. Кожен бажаючий може надсилати свої фотороботи на електронну пошту design@imex.kr.ua. Потім з усіх фотографій конкурсна комісія обере найкращі, які і будуть видані у презентаційному альбомі.

“З професійними фотографами та любителями, роботи яких ми відберемо, буде укладено договір на передачу прав використання їх інтелектуалної власності в цьому альбомі. Передбачені навіть кошти, якими будуть оплачені вибрані фотографії”, – розповіла Тамара Самиляк.

До майбутніх учасників конкурсу представники міськради висловили побажання, щоб фото були “свіжими”, і бажано до цього ніде не “засвічені”.

Директорка ТОВ “Імекс ЛТД” Тамара Самиляк повідомила, що всі деталі акції та технічні вимоги до світлин будуть викладені у анонсі проекту на сторінці видавництва в соцмережі Фейсбук.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар