Кіровоградці просять відновити міські пляжі

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На сайті Єдиної системи місцевих петицій кіровоградці інціювали звернення до міської влади з проханням відновити два пляжі у Кіровограді: на берегах річок Інгул та Сугоклея.

Підписати петицію, текст якої подано нижче, можна тут
“1. Відновити та облаштувати пляжі міста Кіровограда (міський пляж – на річці Інгул в районі Новомиколаївки, на річці Сугоклея у парку Перемоги (Горсад)).
2. За допомогою рятувально-водолазної служби міста, обстежити, та за необхідності очистити річкове дно міських пляжів.
3. Територію пляжів встелити достатньою товщиною річкового піску, забезпечити своєчасное його очищення, згідно затвердженого плану благоустрою пляжів.
4. На напрямках до міських пляжів, відремонтувати дорожне покриття, грунтові дороги встелити щебнем та відсівом. Для зручності відпочиваючих, подовжити маршрути міського транспорту, кінцеві зупинки які розташивані поблизу міських пляжів.
5. З метою організації безпеки життя людей, та за для попередження нещасних випадків на міських пляжах, поновити роботу рятувальніих станцій.
6. На період літнього сезону забезпечити міськи пляжі торговими кіосками, палатками для продажу продуктів харчування, напоїв, що відповідають санітарним вимогам. На території пляжу встановити лавочки, зонти, урни для сміття.
7. Залучити до роботи тимчасово непрацюючих фахівців відповідних категорій та кваліфікацій, які знаходяться на обліку міської служби зайнятості. Необхідну кількість персоналу забезпечити за допомогою міської служби зайнятості.
8. На сайті міста та у міських засобах масової інформації розмістити низку заходів із благоустрою та приведення до належного санітарного стану територій пляжів нашого міста, з зазначенням осіб які відповідають за виконання робіт.
9. Наші діти й всі мешканці нашого міста давно чекають належних умов для хорошого відпочинку у літній період та будуть щиро вдячні за турботу”.
Автор:

Дата початку збору підписів:

До кінця збору підписів залишилось:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар