Олександрійське медучилище “прив’яжуть” до філії Донецького університету в Кіровограді (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Студенти Олександрійського медучилища і Кіровоградського медколеджів отримають шанс продовжити освіту в Кіровоградській філії Донецького Національного медичного університету. Про це заявив перший заступник голови ОДА Сергій Коваленко на зустрічі з проректором Донецького університету.

Сергій Коваленко приїхав до Олександрії з ректором університету Олександром Попадінцем, щоб ознайомити останнього з олександрійською медициною і, зокрема, медучилищем.
На зустрічі з лікарями заступник голови ОДА озвучив ідею інтегрувати медучилище з вузом.
“Є ідея інтегрувати Олександрійське медичне училище в навчально-виховний процес Донецького медуніверситету. З’явиться можливість для тих, хто добре вчиться, після закінчення училища або коледжу в Кіровограді, за результатами співбесіди вступити відразу на другий курс”, – сказав Коваленко.
Проректор додав, що паралельно бачить Олександрію базою для інтернів. “І треба зробити тут базу для підготовки інтернів”, – зазначив Попадінець.
Заступник голови ОДА підкреслив, що медицина Олександрії займає лідерські позиції в області. За словами Коваленка, Кіровоградська філія Донецького медуніверситету розпочне навчальний процес в обласному центрі з 1 вересня.

Через тиждень, 25 березня, голова Кіровоградської ОДА та ректор вузу підпишуть меморандум і дадуть старт вступної кампанії. Обсяг прийому абітурієнтів складе 1080 осіб.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар