Із початку року комунальники Кіровограда задіяли на прибирання снігу 54 одиниці техніки

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За інформацією начальника головного управління ЖКГ Кіровограда Олександра Хачатуряна, під час прибирання Кіровограда від снігових заметів комунальниками міста було задіяно 34 одиниці власної та 20 одиниць приватної техніки.

Залучену техніку, за словами Олександра Хачатуряна, надали як підприємства-гіганти: “Гідросила”, “Червона Зірка”, “Ятрань”, так і дрібніші підприємства. Загалом же на балансі КП “Кіровоградуніверсал 2005”, що є головним прибиральним підприємством комунальників, знаходить 27 одиниць техніки – 25 з них готові до використання, ще 2 на ремонті.

“Не варто плутати наявну у міста техніку та кількість машин, котру ми задіюємо для прибирання вулиць щоденно. Техніка у нас різна і може використовувавтись у різних умовах, однак запвеняю вас – комунальники справно працюють над прибиранням міста від наслідків негоди”, – акцентував під час виступу Олександр Хачатурян.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар